הוראות הכנה
מרכיבים
1-גזר חתוך ל4
1-גבעול סלרי חתוך ל4
½-כרובית מפורקת
2-שיני שום כתושות
1-כוס פסטה {כפתורים}
4-כפות רסק עגבניות
4-כפות שמן זית
2-כפות אבקת מרק עוף{פרווה}
10-כוסות מים
2-עלי דפנה יבשים
¼- כפית פלפל שחור
1/8-כפית פלפל חריף יבש וטחון
1/8-כפית אורגנו יבשה
1/8-כפית בזיליקום יבש
½ -כפית סוכר
אופן ההכנה
לטגן קלות בשמן את חתיכות הגזר, פרחי כרובית והסלרי, להוסיף שום ומים ולהביא לרתיחה.
להוסיף רסק עגבניות ואת התבלינים, להנמיך את האש ולבשל 10 דקות.
להוסיף את הפסטה, לטעום אם יש צורך במלח ולבשל 10 דקות נוספות.
להגיש חם בתוספת לחם/לחמניות שום.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
