הוראות הכנה
מרכיבים
1 קוביה "ניחוח צלי" -"קנור"
1 קוביה "עשבי תיבול"-"קנור"
1 כוס מים חמים
2 כפיות אבקת קורנפלור, מומסות בחצי כוס מים קרים
אופן ההכנה
לפורר את קוביות התיבול, להכניס לסיר קטן ולהוסיף מים חמים . להביא לרתיחה, תוך ערבוב. ולהנמיך את האש (לשמור על סף רתיחה ) להוסיף את תמיסת אבקת הקורנפלור במים, לסיר ולבחוש. להמשיך לבשל , תוך ערבוב עד שהתמיסה נעשית סמיכה מעט.
להוריד מן האש ולהעביר לכלי הגשה לרוטב.
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
