הוראות הכנה
מרכיבים
1+5/8 כוסות מים
3 כפות אבקת מלבין פרווה
3 כפות שמן קנולה
3 כפות סוכר מולסה או סוכר חום
1 כפית פלפל אנגלי
1 כפית אבקת קימל
1 כפית אבקת גרגרי כוסברה
1 כפית אבקת אניס
1 כפית גרגרי פשתן אפשר טחון
½1 כפית מלח שולחן
½ כוס שיבולת שועל
½ כוס סובין
3 כוסות קמח מלא
2 כפיות שמרים יבשים מהירים
אופן ההכנה
להכניס לאופה הלחם, לפי הסדר , את כל המרכיבים. לכוון לאפיה של לחם מלא גדול (תלוי לפי "אופה הלחם" שלכם) ב"ריצרד מרפי" זה תוכנית מס 3 השחמה מס 2 .
אפשר להוסיף או להוריד מהתבלינים וגם בזיליקום או אורגנו יבשים.
במקום שיבולת שועל וסובין עוד כוס קמח.
אפשר להוסיף יחד עם הקמח 4 כפות גרעין דלעת או עגבניות יבשות קצוצות וכו'
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
