הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוס עדשים אדומות שטופות
1 כף שמן זית
6 שני שום, קצוצות דק
1 בצל, קצוץ דק
4-5 גזרים, פרוסים דק או מגורדים על פומפיה.
½1 ליטר מים
2 כפות מרק בטעם עוף, או כף מחוקה מלח
פלפל שחור, לפי הטעם
¾ כוס פטרוזיליה קצוצה
¾ כוס אטריות דקות
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את העדשים והמים. מוסיפים את התבלינים והגזר, מערבבים ומבשלים ½ שעה מן הרתיחה. מוסיפים את האטריות והפטרוזיליה
ומבשלים 10 דקות נוספות.
מורידים מן האש ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
