הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ביצה
גרידה מ 1 לימון
1 מרגרינה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
קמח( כמה שניכנס לבצק) .
מילוי :
750 גרם גבינה לבנה, מסידרת "השף הלבן" (% 5 או% 9 )
1 שקית אבקת מיקצפת של אוסם
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל.
אופן ההכנה
לשים את כל המרכיבים לבצק רך ולא דביק. מסדרים קצת יותר מחצי ,בתבנית חד עמית ,ואופים בחום בינוני. את שאר הבצק שנישאר מניחים על נייר אפייה וגם אותו אופים.
מקציפים את החלב סוכר והמיקצפת לקצף קשה כ- 10 דקות. מוסיפים את הגבינה בתנועות עטיפה ויוצקים על הבצק. אחרי שהיתקרר, מפוררים את הבצק שאפינו על נייר האפיה ומפזרים אותו על הקרם.
להניח את העוגה ללילה במקרר.
בהצלחה ובתאבון!
מגיש:
מקור: המצאה שלי
שתף את המתכון
