הוראות הכנה
מרכיבים
4 ק"ג תרד טרי
1/3 כוס שמן זית
2 שני שום, כתושות
50 גרם צנוברים
50 גרם צימוקים בהירים
מלח, פלפל
קליפה מגורדת דק מ 1 לימון.
אופן ההכנה
1 שוטפים את התרד, מסירים את החלקים הקשים והגבעולים ומייבשים היטב (בכלי ליבוש חסה, או במגבות נייר).
2. מחממים מעט את השמן בסיר גדול על להבה בינונית, מוסיפים את השום, הצנוברים והצימוקים ומטגנים, תוך בחישה, עד שהצנוברים מזהיבים.
3. מוסיפים את התרד ובוחשים בהתמדה 2 דקות עד שהתרד חם, רך אך עדיין מעט פריך. מתבלים במלח ובפלפל, זורים למעלה את הקליפה המגורדת ומגישים מיד!
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
