חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה תרד עם גבינה בולגרית וקשקבל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של הגבינות והתרד - מצויין. פשטידה ראויה לאירוח בארוחה חלבית.
מאפה תרד עם גבינה בולגרית וקשקבל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של הגבינות והתרד - מצויין. פשטידה ראויה לאירוח בארוחה חלבית.
הוראות הכנה
מרכיבים
30 גרם מרגרינה או חמאה
1 שקית (800 גרם) עלי תרד מוקפאים
1 כוס חלב
1 כפית מלח
3 כפות קמח
200 גרם גבינה בולגרית מפוררת.
150 גרם גבינת "קשקבל" מגוררת (או כל גבינה קשה אחרת)
1 מיכל שמנת חמוצה
3 ביצים
קורט מלח
החומרים לזרייה:
¼ כוס צנוברים
חופן קצח
תבנית בקוטר 24 ס"מ, משומנת
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
ממיסים את המרגרינה (או החמאה) בסיר בינוני, מוסיפים את התרד, החלב והמלח ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים (כ-10 דקות), מוסיפים את הקמח, בוחשים 3 דקות ומסירים מן הלהבה.
מוסיפים את הגבינה הבולגרית מערבבים ומשטחים בתבנית המשומנת.
מערבבים את גבינת ה"קשקבל" המגורדת , השמנת, הביצים והמלח ויוצקים מעל תערובת התרד שבתבנית. אופים כ- 20 דקות. בוזקים על המאפה את הקצח והצנוברים ואופים 20 דקות נוספות.
מגיש: amitsur
מקור: באדיבות סנפרוסט
שתף את המתכון