הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם תפוחי אדמה, אפויים על קליפתם וקלופים.
225 גרם קמח
130 גרם קמח תפוחי אדמה
½ כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים את הקמחים התבלינים והשמן. לשים את התערובת עד קבלת מרקם אחיד.
2. צרים נקניקים מאורכים וחותכים פרוסות רוחב בגודל 1 ס"מ.
3. מחממים את תנור האפייה ל-70°c . מסדרים את ה"ניוקי" על תבנית עם נייר אפייה ואופים 10 דקות. אח"כ מעבירים למקפיא.
4. מרתיחים מים עם מלח ומעבירים אליהם את ה"ניוקי" לבשול קצר.
מגיש:
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
