הוראות הכנה
מרכיבים
6 קולורבי גדולים
150 גרם דלעת, קצוצה
400 גרם בשר, טחון
½ כוס אורז מבושל
1 כוס ציר בקר
1 כף פפריקה
1 כף כמון
צרור פטרוזיליה קטן, קצוץ דק
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1 . חותכים את החלק העליון של הקולורבי ושומרים את המכסה. בעזרת כף "פריזיאן" מרוקנים את תוכן הקולורבי ושומרים אותו.
2. מערבבים את הבשר הטחון עם הדלעת, התבלינים, הפטרוזיליה והאורז, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. ממלאים את הקולורבי בתערובת.
3. מרתיחים את ציר הבקר עם שאריות הקולורבי ושאריות המילוי, מתבלים היטב.
4. מסדרים את הקולורבי הממולאים בתבנית פיירקס קטנה, ואופים ב-180°c כשעה עד לריכוך.
מגיש:
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
