הוראות הכנה
מרכיבים
5 עגבניות ,ללא קליפה חתוכות לרבעים
1 בצל גדול ,חתוך לרבעים
3 גזרים גדולים, מקולפים פרוסים
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כוס אורז שטוף
תבלינים
שמן זית
כף סוכר
אופן ההכנה
מטגנים בסיר גדול את הבצל בשמן עד שמזהיב קלות.
מוסיפים את הגזרים ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים את העגבניות ומוסיפים מים רק עד לכיסוי כל המרכיבים.
מבשלים על אש בינונית וכל כמה דקות מערבבים.
קצת לפני שהגזר מוכן, מוסיפים מים עד לכמות הרצוייה, מוסיפים את האורז התבלינים את רסק העגבניות. מבשלים עוד כמה דקות עד שהאורז מוכן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
