הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אגוזי מלך, חלקם קצוצים דק וחלקם גס
240 גרם קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות גדושות סוכר
1 כפית מלח
300 מ"ל חלב קר
2 ביצים שלמות
כלים:
תבנית לחם, משומנת ומרופדת בנייר פרגמנט.
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים היבשים, להוסיף 2 ביצים וחלב. להכניס לתוך תבנית לחם, משומנת ומרופדת בנייר פרגמנט. להשאיר לתפוח בחוץ במקום חמים (ליד התנור שבו נאפה משהו אחר או ליד הגז) למשך כשעה. לאחר מכן לאפות ב-180°c במשך 45-50 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
