חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה קלה וקלילה brשימו לב - מכינים אותה יום לפני האכילה!
עוגת גבינה וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה קלה וקלילה brשימו לב - מכינים אותה יום לפני האכילה!
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
½ כוס סוכר חום בהיר
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
¼ כוס סוכר
2 כפות קמח מלא
2 כפות קורנפלור
2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני-נמוך (160°c)
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף מבריק ויציב.
מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת ומקפלים פנימה את קצף החלבונים
יוצקים לתבנית עגולה משומנת (בקוטר 26 ס"מ). ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה יציבה וזהובה.
מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית, ומחזירים אותה לתנור המכובה לשעה נוספת.
מצננים במקרר ללילה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון