הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
½ כוס סוכר חום בהיר
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
¼ כוס סוכר
2 כפות קמח מלא
2 כפות קורנפלור
2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני-נמוך (160°c)
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף מבריק ויציב.
מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת ומקפלים פנימה את קצף החלבונים
יוצקים לתבנית עגולה משומנת (בקוטר 26 ס"מ). ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה יציבה וזהובה.
מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית, ומחזירים אותה לתנור המכובה לשעה נוספת.
מצננים במקרר ללילה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
