הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה גבינה כחושה,
2 ביצים,
2 כפות קמח
2 בצלים, קצוצים דק
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
2 כפות ריחן, קצוץ
2 כפות צלפים, מנוקזים,
כפית מלח,
קורט פלפל
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
מפוררים את הגבינה בעזרת מזלג, מוסיפים את כל החומרים ומערבבים היטב.
בעזרת שתי כפיות צרים לביבות ומטגנים בשמן חם, להפוך מצד לצד עד הזהבה.
לספוג בנייר סופג, ספיחי שמן ולהגיש חם.
מגיש:
מקור: מאגר מתכוני חנוכה
שתף את המתכון
