חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף בבצל וגמבה - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד מבושל ברוטב טעים ומושך את העין. מומלץ לצרף בקביעות למטבחכם. br brפתגם: עדיף תעבוד בפרוטה ואל תשב בטל.
כבדי עוף בבצל וגמבה - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד מבושל ברוטב טעים ומושך את העין. מומלץ לצרף בקביעות למטבחכם. br brפתגם: עדיף תעבוד בפרוטה ואל תשב בטל.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 כבדי הודו/עוף טריים צלויים וחתוכים קטן
1 בצל גדול פרוס רצועות
1 גמבה גדולה פרוסה רצועות
כף אבקת מרק בצל
1 עלה דפנה
1/2 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
כוס וחצי מים
מעט שמן
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומתחילים לאדות בצלים וגמבות. מוסיפים מרק בצל, כורכום,
מלח, פלפל ועלה דפנה ומאדים מספר רגעים תוך ערבוב.
2) מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כבד ומבשלים באש קטנה כשעה.
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון