הוראות הכנה
מרכיבים
10 כבדי הודו/עוף טריים צלויים וחתוכים קטן
1 בצל גדול פרוס רצועות
1 גמבה גדולה פרוסה רצועות
כף אבקת מרק בצל
1 עלה דפנה
1/2 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
כוס וחצי מים
מעט שמן
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומתחילים לאדות בצלים וגמבות. מוסיפים מרק בצל, כורכום,
מלח, פלפל ועלה דפנה ומאדים מספר רגעים תוך ערבוב.
2) מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כבד ומבשלים באש קטנה כשעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
