הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות גדולות בשלות
צרור כוסברה
1 בצל לבן גדול
1 בגט, אפשר גם בגט יבש
100 גרם גבינת פטה מגורדת (במידה ושאר הארוחה בשרית אפשר לוותר על הגבינה)
מיץ מלימון שלם
מעט גבינה צהובה ( להוסיף לבגט בתנור)- לא חובה
שום כתוש
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את הבגט לפרוסות עבות, מורחים מעט שמן זית ושום כתוש וקולים בתנור למשך 10 דקות לערך. אפשר לפזר מעט גבינה צהובה על הבגט.
חותכים את העגבניות והבצל לקוביות בינוניות.
מפרידים את עלי הכוסברה לתוך העגבניות והבצל.
מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ולימון ומערבבים.
מניחים בצלחת עמוקה פרוסת בגט קלויה ומעליה כמה כפות סלט ומעליו מפזרים בנדיבות גבינת "פטה".
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
