הוראות הכנה
מרכיבים
תרסיס שמן בטעם חמאה
300 גרם פילה סלמון קצוץ
1 בצל סגול קצוץ
3 גבעולי סלרי קצוצים דק
1 בצל ירוק קצוץ
1 גזר קטן מגורר דק
50 גרם פסטה מבושלת וקצוצה
1 ביצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים למעט תרסיס השמן. מתיזים מעט מתרסיס השמן על מחבת טפלון ומחממים. יוצרים לביבות מהתערובת ומטגנים להזהבה משני הצדדים.
מגישים חם עם רוטב יוגורט.
מגיש:
מקור: שף אופיר דמלין ממסעדת פרנצ'סקה
שתף את המתכון
