הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב סיני חתוך לרצועות דקות
3 גזרים חתוכים למקלונים
4 גבעולי סלרי+עלים
½ חבילת נבטים סיניים עבים
סלסלת פטריות טריות ושטופות
1 בצל ירוק פרוס דק(כולל החלק הירוק)
1 כף ג'ינג'ר טרי
3 שיני שום כתושות
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף מרק פטריות
----------------
רוטב סויה-לשיפור הטעם (לא חובה)
אופן ההכנה
שמים בסיר את הגזר הכרוב הסיני סלרי והפטריות ומאדים עם מעט מלח מוסיפים את המים ומרתיחים מוסיפים את הבצל הירוק הג'ינג'ר והשום מתבלים בפלפל ומלח ומביאים לרתיחה
מוסיפים את אבקות המרק ומבשלים כחצי שעה נוספת לפני סיום הבישול
מוסיפים את הנבטים ומבשלים עוד 8 דקות מוסיפים רוטב סויה לשיפור הטעם...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
