הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' שוקולד מריר קצוץ, משובח
200 ג' חמאה
1 כוס (200 גר') סוכר
4 ביצים + 4 חלמונים
2/3 כוס (90 גר') קמח
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 180°c.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל / ב"בן מרי"
מוסיפים סוכר וטורפים היטב, טורפים פנימה את הביצים אחת, אחת.
מוסיפים חלמונים וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת.
מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מקפלים ומחדירים לתערובת אחידה וחלקה.
יוצקים את התערובת ל"קוקוטים" משומנים בחמאה.
אופים 15- 20 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רוטט ורך למגע.
מצננים דקה או שניים מחוץ לתנור. מחלצים בעדינות מה"קוקוט", הופכים על צלחות הגשה.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: ששת מתוקים/ קרין גורן
שתף את המתכון
