חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פונדנט שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבחוץ עוגה קטנה ותמימה, עד שנועצים כפית במרכז ולבה של שוקולד פורצת לצלחת. brתודה לאתר "על השולחן" / קרין גורן br
פונדנט שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבחוץ עוגה קטנה ותמימה, עד שנועצים כפית במרכז ולבה של שוקולד פורצת לצלחת. brתודה לאתר "על השולחן" / קרין גורן br
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' שוקולד מריר קצוץ, משובח
200 ג' חמאה
1 כוס (200 גר') סוכר
4 ביצים + 4 חלמונים
2/3 כוס (90 גר') קמח
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 180°c.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל / ב"בן מרי"
מוסיפים סוכר וטורפים היטב, טורפים פנימה את הביצים אחת, אחת.
מוסיפים חלמונים וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת.
מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מקפלים ומחדירים לתערובת אחידה וחלקה.
יוצקים את התערובת ל"קוקוטים" משומנים בחמאה.
אופים 15- 20 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רוטט ורך למגע.
מצננים דקה או שניים מחוץ לתנור. מחלצים בעדינות מה"קוקוט", הופכים על צלחות הגשה.
מגישים מיד.
מגיש: camus
מקור: ששת מתוקים/ קרין גורן
שתף את המתכון