חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם ממולא בכבד עוף וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם ממולא בכבד עוף וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם קמח לבן מנופה
1 כף שמרים
½ כף סוכר
קורט מלח
½1 כוסות מים
¼ כוס שמן
לכבד: 400 גרם כבד עוף
2 בצלים פרוסים דק
¼ כוס שמן
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
לחצילים: 1 חציל פרוס לעיגולים
שמן זית
מלח גס
מספר עלי רוזמרין קצוצים דק
אופן ההכנה
לחצילים: מערבבים היטב שמן עם מלח ורוזמרין. מברישים את החצילים היטב משני הצדדים ומניחים על תבנית אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד 40 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
לבצק: מערבבים היטב את כל החומרים לקבלת בצק מעט רטוב ודי דביק. מניחים לבצק לתפוח במקום חמים בבית במשך כשעה וחצי.
לכבד: מחממים שמן במחבת כבדה. מוסיפים את הבצל למחבת ומאדים כדקה. מוסיפים את הכבד, המלח והפלפל ומטגנים היטב מכל צד.
מניחים את הכבד המטוגן עם הבצל על משטח העבודה יחד עם החצילים. בעזרת סכין גדולה וכבדה קוצצים היטב את הכבד והחצילים גם יחד לקבלת מעין סלט כבד קצוץ די דק.
לוקחים קצת פחות ממחצית כמות הבצק ומשטחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. על משטח הבצק מניחים את תערובת הכבד והחצילים. מכסי ביתרת הבצק. בשלב זה ניתן לפזר מעל הלחם מלח גס, קצח ו/או שומשום לבן ושחור. מכניסים את הלחם לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך כחצי שעה.
פורסים ומגישים חם
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון