חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מניסטרונה של ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קר לכם בחורף רוצים מרק חם וטעים אז בבקשה הינה מרק חםוטעים לימי החורף הקרים
מרק מניסטרונה של ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קר לכם בחורף רוצים מרק חם וטעים אז בבקשה הינה מרק חםוטעים לימי החורף הקרים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל
2 שיני שום
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
כ ½ ק"ג בשר גולש
¼ כוס גריסי פנינה
¼ כוס שעועית לבנה
¼ כוס שעועית חומה
¼ כוס פתיתים
2 תפ"א
1 קישוא
2 גזר
2 כפות מרק עוף
פלפל שחור לפי טעם
¼ כפית כמון
אופן ההכנה
1)משרים את כל הקטניות לילה קודם.
2) לוקחים את הבצל והשום ומטגנים בסיר, או סיר לחץ עד השחמה קלה ומוסיפים את העגבניות.
3) מוסיפים, אחר דקה, את הבשר וממשכים להשחים מעט מוסיפים את כל הקטניות מוסיפים מים רותחים עד לכסוי ומביאים לידי רתיחה.
4) אם מבשלים בסיר רגיל מבשלים על להבה בינונית שעה וחצי עד שעתיים או עד שהבשר מתרכך
5) בסיר לחץ סוגרים את המכסה ומביאים לרתיחה ממניכים את הלהבה ומבשלים כשעה.
6) אחרי שעה ומשחררים לחץ מסיר הלחץ מוסיפים את כל הירקות הפרוסים או בקוביות מתבלים במרק עוף, פלפל שחור, כמון ומעט מלח אם יש צורך ומבשלים 15 דקות נוספות.
7) מוסיפים את הפתיתים מבשלים עוד 5 דקות מגישים עם לחם ושיהיה בתאבון.
מגיש: גולן_ניבה
מקור: אישי
שתף את המתכון