הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפו"א גדולים (רצוי אורגניים)
1 בצל גדול (רצוי אורגני)
200 גרם טופו רך, מפורר
3 כפות קמח מלא (אורגני)
1 שן שום , כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך חלקי. מצננים מעט
ומגרדים אותם על פומפייה דקה וגם את הבצל. מוסיפים טופו, קמח מלא, שום, מלח ופלפל
ומערבבים היטב.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצלים) במחבת ויוצרים , בעזרת כף, לביבות. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה . מוציאים לצלחת עם נייר סופג , משהים ל 1 דקה לספיגת עודפי השמן,ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קרין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
