חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפוחי אדמה וטופו עם קמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רק בריאות (וגם קצת שאנטי, וגם אופציה אורגנית) brהמתכון באדיבות "אדמה". br
לביבות תפוחי אדמה וטופו עם קמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רק בריאות (וגם קצת שאנטי, וגם אופציה אורגנית) brהמתכון באדיבות "אדמה". br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפו"א גדולים (רצוי אורגניים)
1 בצל גדול (רצוי אורגני)
200 גרם טופו רך, מפורר
3 כפות קמח מלא (אורגני)
1 שן שום , כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך חלקי. מצננים מעט
ומגרדים אותם על פומפייה דקה וגם את הבצל. מוסיפים טופו, קמח מלא, שום, מלח ופלפל
ומערבבים היטב.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצלים) במחבת ויוצרים , בעזרת כף, לביבות. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה . מוציאים לצלחת עם נייר סופג , משהים ל 1 דקה לספיגת עודפי השמן,ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קרין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון