הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפו"א בינוניים
3 ביצים
1 כוס קמח
1 גליל גבינת עיזים (כמו "פרומעז") , חתוך לפרוסות
1 כפית מלח
½ כפית פלפל
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפייה , מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. יוצרים כדורים בעזרת הידיים (כדאי למחוץ מעט כדי להוציא את הנוזלים) ומחביאים בפנים פרוסת גבינת עיזים. משטחים ללביבה ומטגנים במחבת , עם שמן לטיגון חצי עמוק, משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג , משהים ל 1 דקה לספיגת עודפי השמן,ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
