הוראות הכנה
מרכיבים
תרסיס שמן קנולה
4 קישואים בינוניים
1 בצל קטן
1 גזר
2 תפוחי אדמה
30 גרם גבינה צהובה
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מגררים בפומפייה את כל המרכיבים (למעט הביצים והשמן כמובן). סוחטים את הירקות היטב במסננת. מערבבים את כל החומרים, למעט התרסיס). מתיזים מעט מתרסיס השמן על מחבת טפלון. יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים לטיגון במחבת החמה להזהבה נאה משני הצדדים.
מגיש:
מקור: שף אופיר דמלין ממסעדת פרנצ'סקה
שתף את המתכון
