הוראות הכנה
מרכיבים
2 בטטות בינוניות מקולפות וחתוכות לקוביות
300 גרם גבינת קשקבל מגוררת גס
½ בצל גדול קצוץ דק ומטוגן
6 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל לבן
פטרוזיליה טרייה קצוצה
כפית טרגון יבש
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטות במי מלח עד לריכוך. מסננים היטב. מועכים את הבטטות ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים במהירות עד להמסת הגבינה בתערובת.. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים מהתערובת לביבות עגולות. מטגנים את הלביבות בשמן חם להשחמה משני הצדדים.
מגיש:
מקור: שמעון בר ומוטי אפרים, בעלי קייטרינג בהרצליה
שתף את המתכון
