הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפו"א "דזירה אדום", בנוני
4 בטטות בנוניות
1 בצל סגול
3 ביצים
כ-1 כוס קמח מלא או רגיל
מלח,פלפל לבן,אגוז מוסקט.
שמן לטיגון עמוק.
אופן ההכנה
לקלף את הירקות ולגרד גס בפומפיה או במעבד מזון
לא לסחוט !!!
להוסיף את התבלינים והביצים ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח, לפי כמות הספיגה של העיסה (צריך לצאת קצת נוזלי אך לא יותר מדי).
לחמם מחבת עם שמן עמוק (כך השמן פחות נספג ללביבות) על אש גבוהה.
כשהשמן רותח לצקת עם כף גדולה, לביבה אחרי לביבה, אם האש גבוהה מדי- להקטין.
לחכות כדקה ולהפוך בעדינות לצד השני לטגן עד להזהבה.
להוריד את הלביבה מהאש ולהניח לתוך מסננת אחר כך להניח על מגש עם נייר סופג.
להגיש עם סוכר ,ריבה ,קצפת מתוקה,שמנת חמוצה או יוגורט.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
