חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות בטטה ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות בטטה ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפו"א "דזירה אדום", בנוני
4 בטטות בנוניות
1 בצל סגול
3 ביצים
כ-1 כוס קמח מלא או רגיל
מלח,פלפל לבן,אגוז מוסקט.
שמן לטיגון עמוק.
אופן ההכנה
לקלף את הירקות ולגרד גס בפומפיה או במעבד מזון
לא לסחוט !!!
להוסיף את התבלינים והביצים ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח, לפי כמות הספיגה של העיסה (צריך לצאת קצת נוזלי אך לא יותר מדי).
לחמם מחבת עם שמן עמוק (כך השמן פחות נספג ללביבות) על אש גבוהה.
כשהשמן רותח לצקת עם כף גדולה, לביבה אחרי לביבה, אם האש גבוהה מדי- להקטין.
לחכות כדקה ולהפוך בעדינות לצד השני לטגן עד להזהבה.
להוריד את הלביבה מהאש ולהניח לתוך מסננת אחר כך להניח על מגש עם נייר סופג.
להגיש עם סוכר ,ריבה ,קצפת מתוקה,שמנת חמוצה או יוגורט.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון