הוראות הכנה
מרכיבים
2 בקבורי סיידר הגליל (החלופות לא משתוות לו)
2 כוסות מים
½ כוס ברנדי
½ כוס סוכר חום
2 תפוחים קלופים, חתוכים לקוביות קטנות
קורט זרעוני הל (לפרק תרמיל או שניים)
2 כפות שבבי קינמון (יש דבר כזה באמת, אם לא מצאתם, המירו ב-3 מקלות קינמון)
½ כפית אגוז מוסקט מגורר
להגשה:
מקלות קינמון כמספר המשתתפים.
אופן ההכנה
מערבבים הכל בסיר גדול , מלבד מקלות הקינמון, מביאים לסף הרתיחה , מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות. יוצקים לכוסות קטנות. נועצים בכל כוס מקל קינמון.
מגישים חם.
בתיאבון וחג שמח!
מגיש:
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
