הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה
1 תפוח אדמה
4-5 שיני שום חתוכות
חופן בזיליקום טרי קצוץ
חופן כוסברה טרייה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט
1 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקלפים את הבטטה ותפוח האדמה לקוביות, ושולקים בתוך מים, עד שיתרככו.
בינתיים במחבת קטנה מטגנים עם מעט שמן את שיני השום, ומוסיפים להן את הבזיליקום והכוסברה, ומערבבים.
לכשתפוח האדמה והבטטה מתרככים, משאירים מים בסיר, רק במידה שיכסו אותם, ומועכים עם בלנדר ידני. מוסיפים את תערובת השום, ומתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, וקורט אגוז מוסקט, ומערבבים.
מוסיפים את כוס השמנת המתוקה וממשיכים למעוך.
אם יוצא סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד שמנת, או לחלופין עוד מים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
