חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה מיוחד במינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כולם מכירים את הבטטה, אבל לא תמיד נהנים ממתיקותה. brאז לקחתי אותה ושילבתי אותה עם תבלינים...
מרק בטטה מיוחד במינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כולם מכירים את הבטטה, אבל לא תמיד נהנים ממתיקותה. brאז לקחתי אותה ושילבתי אותה עם תבלינים...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה
1 תפוח אדמה
4-5 שיני שום חתוכות
חופן בזיליקום טרי קצוץ
חופן כוסברה טרייה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט
1 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקלפים את הבטטה ותפוח האדמה לקוביות, ושולקים בתוך מים, עד שיתרככו.
בינתיים במחבת קטנה מטגנים עם מעט שמן את שיני השום, ומוסיפים להן את הבזיליקום והכוסברה, ומערבבים.
לכשתפוח האדמה והבטטה מתרככים, משאירים מים בסיר, רק במידה שיכסו אותם, ומועכים עם בלנדר ידני. מוסיפים את תערובת השום, ומתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, וקורט אגוז מוסקט, ומערבבים.
מוסיפים את כוס השמנת המתוקה וממשיכים למעוך.
אם יוצא סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד שמנת, או לחלופין עוד מים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: אישי
שתף את המתכון