הוראות הכנה
מרכיבים
12 כבדי עוף
5-6 בצלים גדולים פרוסים לחצאי פרוסות דקות.
2 תפוחי אדמה, לא מבושלים חתוכים לקוביות (בינוניות)
כמון,מלח,פפריקה חריפה,פפריקה מתוקה,פלפל שחור גרוס דק.
שמן לטיגון.
מחבת רחבה וגדולה.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצלים בשמן, טיגון ארוך (בערך 40 דקות) על להבה בינונית.
לאחר מכן מוסיפים להם את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.
מוסיפים את התבלינים (חוץ מהפלפל השחור), מערבבים עד שהתפוחי אדמה רכים למאכל.
מניחים מעל לכל את כבדי העוף,מוסיפים פלפל שחור ומלח לפי הטעם, מכסים את המחבת ונותנים להם להתבשל עוד כחצי שעה, מערבבים מדי פעם .
בתאבון.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
