הוראות הכנה
מרכיבים
8 עגבניות בשלות (לא תמר) חתוכות לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק גדול קצוץ דק
2 פלפלים חריפים - ירוקים או אדומים קצוצים דק
1 בצל גדול קצוץ דק
1/3 כוס שמן סויה או תירס
3 עלי דפנה
כמון טחון
פלפל שחור
כרכום
4 - 5 שיני שום כתושות
מלח
1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל והפלפלים עד שישחימו מעט.
2. להוסיף את הפפריקה, הפלפל השחור והכרכום ולבחוש.
3. להוסיף את העגבניות לכסות את הסיר ולבשל על אש גבוהה 5 דקות, להנמיך את האש ולבשל
עד שהנוזלים יתרכזו וכל הכמות בסיר תצתמצם לשליש.
4. לכבות את האש ולהוסיף את השום, הכמון והמלח ולערבב.
5. להעביר לצינצנות כל עוד המטבוחה חמה, לסגור הרמטית ולשמור בקירור.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
