הוראות הכנה
מרכיבים
15 קוביות גדולות, בגודל 2 ס"מ, מלחמניות שומשום (מקמח לבן)
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-150°c .
שמים את הקוביות בקערה גדולה , מערבבים שמן הזית עם מלח ופלפל (או כל תוספת תיבול שבחרתם-ראו בהערות) ויוצקים על הקוביות. מערבבים ברגש ולאט, כך שכל קוביה תכוסה היטב. מסדרים את הקוביות בשכבה אחידה על תבנית מתכת רחבה ושטוחה.
ממקמים בשליש העליון של התנור ואופים (150°c) במשך שעה לפחות.
אם לא מגישים תוך ½ שעה, יש לאחסן בכלי אטום לשמירה על הפריכות.
הגשה:
כדי להכין סלט, מצרפים 3 כוסות של קרעי חסה אמריקאית דווקא (או חסה ערבית -עדיפות שניה) וקרעי לב חסה ערבית והרוטב האהוב עליכם. מוסיפים את הקרוטונים ואוכלים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
