הוראות הכנה
מרכיבים
4 6 פרוסות חזה עוף
למילוי:
1 כוס אורז מבושל
2 כפות שרי או יין יבש אחר
1 כפית מרק עוף
1 גזר מרוסק
2 כפות מרגרינה מומסת או שמן
מלח
לרוטב:
¼ חבילת מרגרינה
½ כוס קטשופ
½ כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
דופקים את השניצלים.
מערבבים את כל חומרי המילוי. שמים מעט מילוי על שניצל, מגלגלים ומניחים את הקצה למטה כדי שלא יפתח בהכנה / בבישול. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על השניצלים. ניתן לצקת חלק מרוטב על המילוי ואז למלא את השניצלים.
אופים בחום בינוני כשעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
