חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתיות מן הקריבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתיות מן הקריבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לחביתיות:
¾ כוס קמח
מלח
1 ביצה
½ כוס מים או מרק
למלית:
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
2 כפות פלפל ירוק קצוץ דק
½1 כוסות מרק עגבניות או קופסת רסק עגבניות
מלח
פלפל
אורגנו
½ קג' בשר טחון
לרוטב:
1 בצל קצוץ
קמצוץ אורגנו
מלח
פלפל
½1 כוס מרק עגבניות או רסק עגבניות מהול במים
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי החביתיות לעיסה חלקה, מניחים לחצי שעה ומטגנים חביתיות.
הכנת המלית: מטגנים בצל ושום. מוסיפים פלפל ירוק ומטגנים עד שיתרכך. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שישחים מעט. מסננים את השמן. יוצקים את מרק העגבניות. מתבלים ומבשלים כ-½ שעה או עד שהבשר מוכן.
ממלאים כל חביתית במלית, מגלגלים ומניחים בכלי הגשה ומעל יוצקים את הרוטב.
הכנת הרוטב:
מטגנים את הבצל. מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים.
אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה.
מגיש: mamushtova
מקור:
שתף את המתכון