חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בזר ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף בזר ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף
6 כפות שמן זית לטיגון, יד מרדכי
1 סלסלת פטריות, פורטובלו / יער
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
4 כפות יין לבן
2-3 שיני שום
מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
1 כף פטרוסיליה, קצוצה
4 כפות שמן מעודן, יד מרדכי
מיץ מחצי לימון
1 צרור עירית לעיטור
אופן ההכנה
לחתוך את הפטריות על צלחת הגשה.לפזר את הפטרוסיליה, מלח ופלפל.
לסחוט מעל את הלימון ולהוסיף שמן זית
לחמם את שמן הזית לטיגון
לטגן את חזה העוף משני צדדיו
לטגן את הפטריות ולתבל במעט מלח ופלפל
להניח על צלחת הגשה מעל הפטריות את חזה העוף
לחתוך את הפלפלים לרצועות ולהקפיץ עם מלח , פלפל שום ויין לבן
לפזר מעל חזה העוף , לעטר בעירית ולהגיש חם ומייד.
מגיש: קיבי
מקור: יד מרדכי
שתף את המתכון