הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם תות שדה
3חלבונים
4 כפות סוכר
1 כפית מיץ לימון
1 כף קוניאק
150 גרם קוקוס טחון
אופן ההכנה
רוחצים היטב את התותים וחוצים אותם. מפזרים עליהם 2 כפות סוכר ומשהים אותם שעה במקרר. מקציפים את החלבונים עד שיתקשו. מוסיפים את הסוכר הנותר, מיץ לימון, קוניאק, חצי מכמות הקוקוס וחצי מכמות התות. מחלקים למנות. (רצוי בכוסות עם רגל גבוהה). מניחים על המילוי שבכוס כמה תותים ומפזרים קוקוס טחון.
מגיש:
מקור: אביבה גולדמן
שתף את המתכון
