הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג פטריות שמפניון קטנות
1 בצל גדול קצוץ
3 כפות שמן
מים
מלח,פלפל שחור טחון
פפריקה לפי הטעם
זרים של שמיר ופטרוזיליה
ענף סלרי
חצי עגבניה
חצי פלפל ירוק
1 גזר שלם
כפית פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
רוחצים את הפטריות.מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה,מוסיפים את הפטריות.ממשיכים לטגן.מכסים במים ומוסיפים את התבלינים,שמיר,פטרוזיליה ,סלרי,חצי עגבניה,פלפל ירוק וגזר.מבשלים עד ריכוך הירקות.מוציאים את הירקות.יוצרים כמות נוזלים מינמלית,זאת על ידי אידוי בכלי פתוח לקראת סוף הבישול.מפזרים על הפטריות כפית פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: אביבה גולדמן
שתף את המתכון
