חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה ים תיכוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה הדומה לפיצה מאד טעים ממולץ להכנה! מחוברות הבית של שמרית brהכמויות הם לשתי תבניות עגולות בקוטר 22 ס"מ
מאפה ים תיכוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה הדומה לפיצה מאד טעים ממולץ להכנה! מחוברות הבית של שמרית brהכמויות הם לשתי תבניות עגולות בקוטר 22 ס"מ
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 קוביית שמרים
או שקית שמרית
1 כף סוכר
1 כף רוזמרין יבש
1 כף טימין יבש
1 כף בזילקום יבש
½ כפית מלח
½ כוס שמן זית
1 כוס מים
מלית:
4 חצילים חתוכים לקוביות
300 גרם גבינה בולגרית
½ כוס שמן לטיגון
זעתר לפי הטעם
1 כף שום גבישי
קורט מלח
1 קופסת זיתים שחורים מגולענת
אופן ההכנה
להכנת המילוי :
מחממים חצי כוס שמן ומטגנים את קוביות החצילים מוציאים ומספיגים מהשמן על נייר סופג מתבלים בשום והמלח מערבבים עם הזיתים ומפוררים את הבולגרית מעל.
לבצק:
שמים את כל חומרי הבצק בקערת המערבל (חוץ מהמים) ולשים בוו לישה בתוספת הדרגתית של המים עד שמתקבל בצק עדין ומעט דביק מניחים בצד לחצי שעה מנוחה.
מחלקים ל-2 את הבצק ויצרים 2 כדורים מרדדים כל אחד לעלה בעובי חצי ס"מ ומניחים בתבנית משומנת .מפזרים מעל את המילוי ומשאירים שוליים נקיים מסביב...משהים בצד לשעה לתפיחה
מכניסים לתנור שחומם מראש לאפייה 170 מעלות 20 דקות. אפשר בטורבו את שניהם.
מגיש: רותם דבי
מקור: שמרית
שתף את המתכון