הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 בננות מקולפות
4 כפות קוקוס טחון
½ כפית קינמון
3 כפות סוכר
3 כפות מרגרינה
2 כפות ריבת הדרים או משמש
אופן ההכנה
חוצים את הבננות לאורך בצלחת שטוחה מערבבים קוקוס סוכר וקינמון
טובלים את הבננות משתי הצדדים....
מאדים מרגרינה במחבת ושמים את הבננות ל-3 דקות מכל צד
מוציאים את הבננות יוצקים את תערובת הקוקוס+הריבה+3 כפות מים . מערבבים, מסמיכים
כ- 5 דקות ומכבים את האש. שמים את הרוטב על הבננות ...ומגישים חם.....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
