הוראות הכנה
מרכיבים
8 כפות שמן
2 כוסות אורז פרסי
1 מקל קינמון, או ¼ כפית קינמון טחון
3 כוסות מים רותחים
½1 כפיות מלח
2 בצלים קצוצים
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (ריחן, שמיר, רוקט, פטרוזיליה)
3 כפות גרגירי רימון לקישוט
אופן ההכנה
מחממים בסיר 4 כפות מהשמן ומטגנים את האורז 1 דקה , תוך ערבוב.
מוסיפים את הקינמון, המים והמלח ומביאים לרתיחה. מכסים במכסה ובמגבת, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות . מכבים את האש.
בינתיים מחממים את שארית השמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים לאורז את הבצל ועשבי התיבול ומשאירים בסיר מכוסה עוד 10 דקות. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בגרגירי הרימונים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
