חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוקפץ עם שניצל בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח טעים מאוד..... לעשות לארוחת שישי כשיש אורחים כולם מלקקים את הידיים יאמי, יאמי.....
מוקפץ עם שניצל בסגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח טעים מאוד..... לעשות לארוחת שישי כשיש אורחים כולם מלקקים את הידיים יאמי, יאמי.....
הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילוי חזה עוף פרוס לרצועות
2 פלפלים מכל הסוגים (אדום,כתום, צהוב, וירוק) חתוכים לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לרצועות
2-3 בצלים חתוכים לרצועות (אפשר 1 בצל רגיל ו1 בצל סגול)
3-4 שיני שום כתושים
תבלינים: רוטב סויה, רוטב טריאקי, ורוטב צ'ילי אני קונה של אוסם.
מלח, פלפל שחור, תבלין עוף בגריל, ופפריקה חריפה.
שמן לטיגון.
מחבת רחבה או ווק, כף מעץ.
אופן ההכנה
1. מתבלים בתבלינים (מעט מכל תבלין) את חזה העוף החתוך לרצועות ומטגנים קלות
משני כיוונים ומוצאים לצלחת ושמים בצד.
2. מטגנים במחבת עם השמן, את הבצל החתוך לרצועות, מוסיפים את השום,
הפלפלים והגזרים החתוכים לרצועות ממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב עד שהגמבות והגזרים
3. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב , מוסיפים גם את חזה העוף וממשיכים לערבב עד לקבלת צבע יפה של חזה העוף. אפשר להוסיף מידי פעם טיפטופים של מים כדי להתערובת לא תישרף.
טעים מאוד כדי לנסות.....
מגיש: dalit
מקור: דלית
שתף את המתכון