הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילוי חזה עוף פרוס לרצועות
2 פלפלים מכל הסוגים (אדום,כתום, צהוב, וירוק) חתוכים לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לרצועות
2-3 בצלים חתוכים לרצועות (אפשר 1 בצל רגיל ו1 בצל סגול)
3-4 שיני שום כתושים
תבלינים: רוטב סויה, רוטב טריאקי, ורוטב צ'ילי אני קונה של אוסם.
מלח, פלפל שחור, תבלין עוף בגריל, ופפריקה חריפה.
שמן לטיגון.
מחבת רחבה או ווק, כף מעץ.
אופן ההכנה
1. מתבלים בתבלינים (מעט מכל תבלין) את חזה העוף החתוך לרצועות ומטגנים קלות
משני כיוונים ומוצאים לצלחת ושמים בצד.
2. מטגנים במחבת עם השמן, את הבצל החתוך לרצועות, מוסיפים את השום,
הפלפלים והגזרים החתוכים לרצועות ממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב עד שהגמבות והגזרים
3. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב , מוסיפים גם את חזה העוף וממשיכים לערבב עד לקבלת צבע יפה של חזה העוף. אפשר להוסיף מידי פעם טיפטופים של מים כדי להתערובת לא תישרף.
טעים מאוד כדי לנסות.....
מגיש:
מקור: דלית
שתף את המתכון
