חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים מטוגנים עם גמבה בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים מטוגנים עם גמבה בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בקליפתם רחוצים
פטרוזיליה קצוצה
1 גמבה גדולה
3 שום כתוש
½ כוס חומץ 5%
½ כוס מים
כפית סוכר
אופן ההכנה
פורסים את שני החצילים עם הקליפה לעיגולים שמים מלח, שמים בתוך מסננת לשעה להזעה ולהורדת המרירות....
מנגבים היטב מחממים שמן ומטגנים אותם משני הצדדים שמים על נייר סופג....
מכינים תחמיץ (מרינדה) :חומץ+מים +סוכר+השום ושמים בתוכה את הגמבה, חתוכה לקוביות קטנות.
מעבירים את החצילים לקופסא ושמים שכבת חצילים שכבת פטרוזיליה קצוצה עוד שכבת חצילים ופטרוזיליה... עד הסוף...בסוף מכסים בתחמיץ עם הגמבה....שמים במקרר ל 4 שעות בקופסה סגורה לספיגת הטעמים
יכול להישאר עד שבוע ימים במקרר....
מגיש: רותם דבי
מקור: חברה
שתף את המתכון