הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם אנטריקוט טרי פרוס לעובי של לא יותר מ - 8 מ"מ
פלפל שחור גרוס
מלח
סוכר
שום גבישי
מונוסודיום גלוטמט
אבקת בצל - טחונה משבבי בצל מיובש
שמן
1 בצל גדול לכל סטייק חתוך לטבעות
אופן ההכנה
1. לדפוק את הסטייק בין שני נילונים עד ששטחו יוכפל.
2. לפזר על צד אחד של הסטייק את התבלינים. מונוסודיום גלוטמט וסוכר לפזר מעט.
3. להניח סטייק על סטייק כשהצד המתובל למעלה ולהשאיר אותם כך כשעה.
4. לשמן מחבת מברזל יצוק על האש ולחמם על אש גבוהה. להוסיף שמן ולצלות את
הסטייק חצי דקה מכל צד או לפי דרגת הצלייה המועדפת עליכם.
5. בתום צליית הסטייקים, לטגן במחבת את הבצל.
6. להגיש את הסטייקים עם הבצל המטוגן מעליהם.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
