הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות פטריות שמפיניון משומרות (2X230 גרם), חתוכות
2 גביעי קוטג' (5% )
2 ביצים
1 כף גדושה אבקת מרק בצל
כלים:
תבנית פיירקס 25X15 ס"מ, משומנת ומקומחת.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
מסננים את הפטריות מנוזלי השמורים. מערבבים היטב את כל מרכיבי הפשטידה בכלי רחב ונוח.
כאשר התערובת מוכנה יוצקים אותה לתבנית פיירקס 25X15 ס"מ, משומנת ומקומחת.
אופים בחום בינוני (180°c) עד שהפשטידה מקבלת גוון שחום יפה (כ-40-45 דקות במצב טורבו).
מקררים על רשת כ-5 דקות ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: שולה לבני
שתף את המתכון
