חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כופתאות גבינה ("טורוש גומבוץ")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כופתאות גבינה ("טורוש גומבוץ")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה גבינת "טוב טעם" כחושה
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 כפית גרידת לימון
⅓ כוס סולת
לפירורי לחם: 50 גרם חמאה
100 גרם סוכר
100 גרם פירורי לחם
להגשה: ריבה לפי בחירה
שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינה עם הסוכר והביצה לתערובת חלקה. מוסיפים גרידת לימון וסולת ומערבבים שוב. מניחים את התערובת במקרר ל-3 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר את התערובת ובידיים רטובות מגלגלים כדורים בקוטר של 3 ס"מ. מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הכדורים על אש נמוכה. לאחר שהכדורים צפים מבשלים עוד שלוש דקות ומוציאים.
בעזרת כף עץ מערבבים את חומרי תערובת פירורי הלחם במחבת טפלון לקבלת גוון חום בהיר. מגלגלים את כדורי הגבינה בתערובת פירורי הלחם ומגישים עם כף ריבה וכף שמנת חמוצה.
מגיש: dylam
מקור: שף דודי שיק ממסעדת פועה
שתף את המתכון