הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים.
כוס סוכר.
יוגורט.
3 חבילות גבינה 5%.
חבילת פודינג אינסטנט וניל.
4 כפות קורנפלור.
שמנת מתוקה.
¾ כוס חלב
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-150°c.
להקציף 4 חלבונים ו- ½ כוס סוכר.
לבחוש את החלמונים, יוגורט, גבינה, ½ כוס סוכר הנותר, ½ חבילת אינסטנט פודינג וניל והקורנפלור.
להוסיף ההקצפה לבלילה ולצקת לתבנית עגולה "26.
לאפות ( 150°c) במשך 45 דקות.
להשאיר בתנור החם למשך 15 דקות נוספות להכין קרם מהשמנת המתוקה, החלב ו- ½ חבילת האינסטנט פודינג וניל הנותרת.
מגיש:
מקור: ספר המתכונים של אביבה בר
שתף את המתכון
