הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים.
1 כוס סוכר.
3 חבילות גבינה 9%.
4 סוכר וניל.
3 כפות קורנפלור.
חבילת אינסטנט פודינג וניל.
1 שמנת מתוקה.
1 כוס חלב.
אופן ההכנה
להקציף את חלבוני הביצים עם כוס הסוכר.
לערבב ביד את הגבינה, הסוכר וניל, החלמונים, הקורנפלור והאינסטנט פודינג וניל.
לערבב את 2 הנ"ל ולהכניס לתבנית עגולה.
למלא בתבנית מרובעת של התנור מים ולשים בתנור בחום בינוני.
כאשר המים בתנור רותחים יש לשים את התבנית העגולה בתוך התבנית המרובעת.
לאפות במשך 40 דקות בחום בינוני ולהשאיר עוד 20 דקות בתנור.
לעשות קצף מהשמנת מתוקה, החלב ו- ½ הפודינג הנותר ואחר כך למרוח על העוגה.
מגיש:
מקור: ספר המתכונים של אביבה בר
שתף את המתכון
