הוראות הכנה
מרכיבים
בצל
שמן
3 שני שום
500 גרם אפונה
1 תפוח אדמה
1 גזר
9 כוסות מים
2 כפות מרק
מלח פלפל
2 נקניקי קבנוס
אופן ההכנה
1. משרים במים את האפונה לחצי שעה.
2. מחממים בסיר שמן מוסיפים את הבצל ושום ומאדים עד להזהבה.
3 מוסיפים לסיר את כל החומרים פרט לקבנוס ומבשלים עד לרתיחה ,מורידים את האש וממשיכים לבשל עוד כ 40 דקות.
4. מורידים מהאש ומרסקים בבלנד ידני ( להזהר שלא יתיז ) עד למחית ,מחזירים את הסיר לכיריים ובודקים את התיבול.
5. פורסים את הקבנוס לעיגלולים מוסיפים למרק לעוד 10 דקות בישול.
6. ניתן להוסיף קרוטונים .
בתאבון....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
