חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה עם קבנוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק לימים הקרים שמחמם את הלב
מרק אפונה עם קבנוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק לימים הקרים שמחמם את הלב
הוראות הכנה
מרכיבים
בצל
שמן
3 שני שום
500 גרם אפונה
1 תפוח אדמה
1 גזר
9 כוסות מים
2 כפות מרק
מלח פלפל
2 נקניקי קבנוס
אופן ההכנה
1. משרים במים את האפונה לחצי שעה.
2. מחממים בסיר שמן מוסיפים את הבצל ושום ומאדים עד להזהבה.
3 מוסיפים לסיר את כל החומרים פרט לקבנוס ומבשלים עד לרתיחה ,מורידים את האש וממשיכים לבשל עוד כ 40 דקות.
4. מורידים מהאש ומרסקים בבלנד ידני ( להזהר שלא יתיז ) עד למחית ,מחזירים את הסיר לכיריים ובודקים את התיבול.
5. פורסים את הקבנוס לעיגלולים מוסיפים למרק לעוד 10 דקות בישול.
6. ניתן להוסיף קרוטונים .
בתאבון....
מגיש: ira masler
מקור:
שתף את המתכון