הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 חב' אינסטנט פודינג שוקולד
1 שוקולד מריר
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד שהקצף מתקשה.
להוסיף חלמונים + אבקת אינסטנט פודינג שוקולד.
לבחוש עד שהבלילה חלקה.
לאפות בחום בינוני 20/30 דק
להוציא מהתנור לצנן.
להקציף אינסטנט וניל+כוס חלב+1 שמנת מתוקה.
למרוח על העוגה באופן שווה.
לבשל בסיר 1 שוקולד מריר+1 שמנת מתוקה,
לשפוך על הקרם
לשים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
