הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
בצל קצוץ דק
כפית כמון
50 מ"ל שרי
כף עלי כוסברה יבשה
5 כפות טחינה
2 כפיות דבש
½1 כפות מיץ לימון
50 מ"ל מים
סיר בינוני
כף עץ
אופן ההכנה
1. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על להבה בינונית
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים לשקיפות
3. מוסיפים את עלי הכוסברה, כמון, טחינה, דבש ומיץ הלימון
4. מבשלים תוך כדי בחישה 5-7 דקות עד להסמכה
5. שומרים במקום חם עד לשימוש
6. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
