פסטה מהווה, בדרך כלל, מנה בפני עצמהוהיא מוגשת אחרי מנות האנטיפסטי או המרק, brולפני מנת הבשר או הדגים - המנה העיקרית. brכמה ממנות הפסטה מתאימות לשמש גם כמנות ראשונות, בעיקר כאשר הן מופיעות brבשילוב עם ירקות, או בסלטים. מנות אלה הן בדרך כלל קטנות ומשמשות בעיקר לטעימה brולפתיחת התיאבון. brאמנם, מגוון הפסטות הנמכרות כיום בחנויות הוא גדול ביותר ואפשר גם להשיג פסטות מיובאות משובחות brאולם, אם הדבר אפשרי, מומלץ להשתמש בפסטה טרייה מעשה בית, או קנויה.
|
|
|
|
פסטה מהווה, בדרך כלל, מנה בפני עצמהוהיא מוגשת אחרי מנות האנטיפסטי או המרק, brולפני מנת הבשר או הדגים - המנה העיקרית. brכמה ממנות הפסטה מתאימות לשמש גם כמנות ראשונות, בעיקר כאשר הן מופיעות brבשילוב עם ירקות, או בסלטים. מנות אלה הן בדרך כלל קטנות ומשמשות בעיקר לטעימה brולפתיחת התיאבון. brאמנם, מגוון הפסטות הנמכרות כיום בחנויות הוא גדול ביותר ואפשר גם להשיג פסטות מיובאות משובחות brאולם, אם הדבר אפשרי, מומלץ להשתמש בפסטה טרייה מעשה בית, או קנויה.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות (340 גרם בערך) קמח מחיטת דורום (שהיא חיטה קשה במיוחד),
2 ביצים,
כף אחת שמן זית
כף אחת מים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
כמפורט..
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון
