חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה מהווה, בדרך כלל, מנה בפני עצמהוהיא מוגשת אחרי מנות האנטיפסטי או המרק, brולפני מנת הבשר או הדגים - המנה העיקרית. brכמה ממנות הפסטה מתאימות לשמש גם כמנות ראשונות, בעיקר כאשר הן מופיעות brבשילוב עם ירקות, או בסלטים. מנות אלה הן בדרך כלל קטנות ומשמשות בעיקר לטעימה brולפתיחת התיאבון. brאמנם, מגוון הפסטות הנמכרות כיום בחנויות הוא גדול ביותר ואפשר גם להשיג פסטות מיובאות משובחות brאולם, אם הדבר אפשרי, מומלץ להשתמש בפסטה טרייה מעשה בית, או קנויה.
פסטה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה מהווה, בדרך כלל, מנה בפני עצמהוהיא מוגשת אחרי מנות האנטיפסטי או המרק, brולפני מנת הבשר או הדגים - המנה העיקרית. brכמה ממנות הפסטה מתאימות לשמש גם כמנות ראשונות, בעיקר כאשר הן מופיעות brבשילוב עם ירקות, או בסלטים. מנות אלה הן בדרך כלל קטנות ומשמשות בעיקר לטעימה brולפתיחת התיאבון. brאמנם, מגוון הפסטות הנמכרות כיום בחנויות הוא גדול ביותר ואפשר גם להשיג פסטות מיובאות משובחות brאולם, אם הדבר אפשרי, מומלץ להשתמש בפסטה טרייה מעשה בית, או קנויה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות (340 גרם בערך) קמח מחיטת דורום (שהיא חיטה קשה במיוחד),
2 ביצים,
כף אחת שמן זית
כף אחת מים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
כמפורט..
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון