הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים.
כוס סוכר.
100 גרם קוקוס.
כוס מיץ תפוזים.
50 גרם שוקולד מריר מגורד.
אבקת אפיה.
כוס קמח.
אופן ההכנה
יש להפריד החלבונים מהביצים ולהקציף.
כאשר הקצף חזק יש להוסיף לאט כל פעם מרכיב נוסף לפי הסדר: כוס סוכר, החלמונים, קוקוס שוקולד.
הערה: את הרכיבים להוסיף כאשר המיקסר עובד איטי.
לבסוף להוסיף תוך כדי בחישה ביד את אבקת האפיה והקמח.
לאפות כ-45 בחום בינוני ובתבנית קטנה.
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
